Šampanas LAURENT PERRIER CUVEE ROSE BRUT 1,5 L Padidinti

Šampanas LAURENT PERRIER CUVEE ROSE BRUT 1,5 L

Nauja prekė

Šampanas iš Prancūzijos

Smulkiau

Šiuo metu prekės neturime

156,00€ su PVM

Charakteristikos

Savybės12 % alk
Tūris1,5 L
Kilmės šalisPrancūzija

Apie prekę

Laurent-Perrier Cuvée Rosé šampanas unikalus savo istorija, gamyba bei butelio dizainu. Laurent-Perrier Cuvée Rosé butelis pasižymi gracingomis, kilniomis  linijomis ir tuo išsiskiriantis iš kitų šampanų. Bernard de Nonancourt (tapo prezidentu 1949 metais) dėka Cuvée Rosé Laurent-Perrier buvo pristatytas rinkai 1968 metais. Kad padidinti šio šampano vertę Bernard de Nonancourt nusprendė pristatyti unikaliame butelyje. Įkvėpimas atsirado pamatant trumpus ir storus butelius pagamintus dar Karaliaus Henri IV laikais. Ant šių butelių buvo užanspauduota LP monograma. Tuo metu įpakavimas atrodė labai moderniai ir vis keitėsi nuo 1968 metų.

Laurent Perrier Rose  šampanui pagaminti vynuogės atkeliauja iš 10  geriausių Cru (kaimelių) Montagne de Reims vietovės. Gaminant Laurent Perrier Cuvée Rosé, Pinot Noir vynuogės surenkamos iki tam tikro sunokimo lygio ir toliau perrenkamos rankomis. Maceracija trunka 48-72 valandas nuo surinkimo ir įgauna delikačią lašišos raudonumo spalvą bei Pinot Noir vynuogių aromatines savybes.

 Butelyje vynas kartu su mielių nuosėdomis brandinamas apie 5 metus. Aromate ir skonyje dominuoja raudonos uogos - avietės, braškės, trešnės.

Laurent Perrier Cuvee Rose - rausvųjų šampanų kategorijos etalonas. 

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Šampanas LAURENT PERRIER CUVEE ROSE BRUT 1,5 L

Šampanas LAURENT PERRIER CUVEE ROSE BRUT 1,5 L

Šampanas iš Prancūzijos

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: