Viskis Kavalan Distillery Select No. 1, 0,7 L Padidinti

Viskis Kavalan Distillery Select No. 1, 0,7 L

Nauja prekė

Viskis iš Taivano

Smulkiau

54,00€ su PVM

Charakteristikos

Savybės40 % alk.
Tūris0.7 L
Kilmės šalisTaivanas

Apie prekę

Kavalan Distillery Select serija kurta su misija parodyti ir atskleisti Kavalan distilerijos viskių gamybos, maišymo ir statinių parinkimo meną.

Kuriant Distillery Select serijos viskius, daryklos meistrai turėjo tikslą sukurti salyklinius viskius, kurie atspindėtų Kavalan distilerijos filosofiją, turėtų Taivano viskio daryklai būdingą skonio ir aromato charakterį, tačiau tuo pat metu pasižymėtų viskio vartotojams draugiška kaina.

Šiandieną mūsų internetinėje viskio parduotuvėje rasite abu šios serijos viskius, kurių gamyboje naudojant skirtingas ąžuolines statines, parenkant ąžuolo medienos rūšį, brandinimo trukmę ir maišymo meną, Taivano viskio gamintojams pavyko sukurti skirtingo aromato ir skonio produktus.

Kavalan Distillery Select No.1 – kiek švelnesnis salyklinis viskis, kuriame dominuoja tropinių vaisų, gėlių ir švelnūs vanilės aromatai ir skoniai.

Kavalan Distillery Select No.2 – kiek sodresnis salyklinis viskis. Aromate nesudėtingai užčiuopsite prieskonių dėžutės ir medienos natas, tuo tarpu, skonyje dominuoja raudonų uogų ir pieniško šokolado užuominos.

Abu šie salykliniai viskiai puikai tinkami siurbčioti grynus ar su ledu, tačiau gamintojas ir mes rekomenduojame šiuos viskius naudoti ir kokteilių gamybai. Pavyzdžiui, susimaišykite ir paragaukite klasikinius Old Fashioned ar Manhattan kokteilius.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Viskis Kavalan Distillery Select No. 1, 0,7 L

Viskis Kavalan Distillery Select No. 1, 0,7 L

Viskis iš Taivano

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: